James Cooke ontkent relatieproblemen: “dat is géén gevaar voor ons huwelijk”

Op 18 oktober start het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’. Daarin zien we onder andere Niels Destadsbader, Laura Tesoro en ook Dorian Liveyns hun kans wagen voor de overwinning. Het had niet veel gescheeld of Dorian had niet deelgenomen aan het programma.

“Toen Dorian mij vertelde dat ze hem hadden gevraagd, zei ik: ‘Liefje, doe dat niet, dat zal voor stress zorgen in ons huis.’ Maar hij wil het echt proberen. En natuurlijk ben ik fier dat hij dat doet. Plus: nu kan heel Vlaanderen eens zien wat voor een mooie man ik heb”, zegt een stralende James Cooke, partner van Dorian, in Tv Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts