James Cooke lanceert nieuwe project: “toestemming moeten vragen aan Play4”

Op de kanalen van ZEB kunnen we kijken naar de miniserie tussen de kledingketen en presentator James Cooke. James kreeg deze unieke kans van ZEB aangeboden en was er meteen dolenthousiast over. Toch moest James hierover toestemming vragen aan zijn werkgever SBS.

“Dat is niet meer dan normaal. Ik bespreek alles met de zender. En zij willen me ook zoveel mogelijk kansen gunnen. Deze filmpjes zijn ook enkel op de kanalen van ZEB te zien en niet op tv.”

Naast de samenwerking met ZEB is James ook te zien in een reclamecampagne van de Christelijke Mutualiteit. Een campagne die draait rond vrijwilligers. “En daar sta ik volledig achter. Maar ik zeg natuurlijk niet op alle aanbiedingen ‘ja’, anders zou ik overal te zien zijn. En dat wil de mensen nu ook weer niet aandoen”, lacht Cooke in Tv Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts