James Cooke: “ik heb een geheim van Karen Damen ontdekt”

James Cooke loopt momenteel op wolkjes. Binnenkort gaan immers de opnames van start voor het nieuwe seizoen van ‘James De Musical’. En James wist weer enkele grote namen te strikken voor zijn succesprogramma…

Erik Van Looy, Dina Tersago, Alex Agnew, Astrid Coppens, Luc Appermont, Karen Damen, Bart Peeters en de Planckaerts. Dat zijn de acht straffe namen waarmee Dag Allemaal deze week mag uitpakken. James onthult wat deze BV’s overtuigd heeft om mee te werken…

“Ik ben heel blij met de acht nieuwe gasten, het was deze keer zelfs gemakkelijker om ze over de streep te trekken”, vertelt James Cooke in Dag Allemaal. “Het eerste seizoen heeft daarbij zeker geholpen, we hebben een positief imago van vrolijkheid en respect voor de gasten.”

James Cooke ontdekte zelfs over Karen Damen nog een geheimpje. En dat verraste hem toch, geeft de televisiemaker toe in Dag Allemaal…

“Karen Damen is een van mijn betere vriendinnen. Bij haar dacht ik: ‘Bon, ik zal het allemaal al wel weten, zeker?’ En toch werd ik verrast”, klinkt het mysterieus bij James Cooke in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts