James Cooke emotioneel na onverwacht overlijden: “dat besef ik nu zeer goed”

Enkele weken geleden raakte bekend dat Annie, de kokkin bij ‘Gert Late Night’ was overleden. Annie stierf ten gevolge van een korte maar hardnekkige ziekte. Toen het nieuws ook Gert Verhulst en James Cooke bereikte, waren de twee mannen compleet uit hun lood geslagen. James vertelt erover in Tv Familie.

“Ik maakte me toen de bedenking dat alles zo vreselijk snel kon gaan. Ik mag er niet aan denken dat ik mijn moeder ooit moet afgeven.”

Daarom heeft James nog een belangrijke boodschap voor iedereen: “Je moet de mensen van wie je houdt, heel vaak zeggen dat je hen graag ziet!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts