James Cooke emotioneel door tv-programma: “Je wordt gemist”

Terwijl zijn partner Dorian Liveyns keihard aan het werk was in het Trixxo Theater van Hasselt, beleefde James Cooke onlangs een rustdagje. En hij kwam bij iets héél speciaals uit. “Even aan het kijken naar kanaal 247. Hier worden alle afleveringen van Gert Late Night, Gert Last Year & Cooke en Verhulst na elkaar afgespeeld”, schrijft James op Instagram.

James werd met de neus op de feiten gedrukt, zaterdag waren er heel wat afleveringen van ‘Gert Late Night’ te zien en daarin was Annie te zien, de dame die de gasten van ‘Gert Late Night’ van eten voorzag. “Jij bedankt, Annietje, je wordt gemist…” schrijft een duidelijk geëmotioneerde James Cooke op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts