James Cooke barst in tranen uit: “ik kon me niet meer inhouden”

Meevaren met de zeilboot van het Play4-programma was een intense ervaring voor producent en tv-gezicht James Cooke. De hechte groepsdynamiek aan boord valt nog het best te vergelijken met een scoutskamp, meent hij: “Daarvan moet je na afloop ook altijd even afkicken.”

En hoewel hij zijn familie en man Dorian erg miste tijdens de drie weken durende zeilreis was James er dan ook vast van overtuigd dat hij zijn gsm nog niet meteen na aankomst zou bovenhalen.

Iets wat hij ook erg stoer verkondigde tegenover zijn medekandidaten Annelien Coorevits, Jonas Geirnaert, Ella Leyers, Elodie Ouédraogo en Gert Verheyen.

Een voornemen waarvan uiteindelijk niet veel in huis kwam, zo biecht hij op: “Zodra ik bereik had, kon ik me geen seconde langer inhouden om Dorian te bellen.” En ook het effectieve weerzien bij thuiskomst verliep bijzonder emotioneel.

De enigszins tegenstrijdige gevoelens die James ervaarde bij zijn thuiskomst deden hem zelfs in tranen uitbarsten: “Ik werd overvallen door een gevoel van blijdschap en opluchting. Blijdschap om de liefde die ik voelde en het avontuur dat ik had beleefd, maar ook opluchting om eindelijk veilig terug thuis te zijn. Als je drie weken geen vaste grond onder je voeten hebt gevoeld, besef je des te meer hoe fijn het is om naar een warm nest te kunnen terugkeren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts