Jacques Vermeire heeft eigen item in kledingcollectie van dochter Julie

Onlangs lanceerde Julie Vermeire haar eerste eigen kledinglijn. Dit deed ze in samenwerking met CKS. De kleding is bedoeld voor tieners en jongvolwassenen die zich volledig kunnen vinden in de stijl van Julie.

Papa Jacques Vermeire is bijzonder trots op zijn dochter en vindt het een eer dat er een kledingstuk naar hem is vernoemd. “Het geruite hemd kreeg de naam ‘Jacques’ en dat vindt papa geweldig. Hij is heel blij en trots. Hij houdt zelfs de tickets van de kledij bij omdat hij dit zo’n speciaal project vindt”, lacht Julie in Story.

Maar niet alleen papa Jacques is bijzonder trots op zijn dochter, ook mama Eva Pauwels straalt wanneer ze ziet hoeveel succes haar dochter heeft. “Ze wil alle stuks uit de collectie in haar kleerkast hebben. Afgelopen weekend deed ik promo in een CKS-winkel in Gent en daar kwam ze me aanmoedigen samen met mijn oma. Dat is echt heel fijn!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts