Jacky Lafon slachtoffer van angstaanvallen: “dan begin ik te bibberen en te zweten”

Jacky Lafon onthult in Dag Allemaal dat ze sinds kort opnieuw veel last heeft van angstaanvallen. De Familie-actrice weet ook wat de oorsprong van die aanvallen is…

“Ik heb daar vroeger ook veel last van gehad, maar in de coronaperiode is dat herbegonnen, na de dood van mijn zus en enkele vrienden. Die angst moet eruit”, beseft Jacky Lafon, want het is gevaarlijk…

“Ik volg ook therapie omdat ik angstaanvallen heb. Dan ga ik bibberen en zweten, en moet ik de auto op de pechstrook zetten omdat ik niet meer verder durf. Ik ben zo bang geworden op de weg”, aldus Jacky Lafon in Dag Allemaal. De actrice heeft maatregelen getroffen…

“Ik doe nu yoga en volg relaxatietherapie, en ademhalingsoefeningen om het hyperventileren tegen te gaan.”

“Ik heb er ook pilletjes voor en heb altijd een plastic zakje bij mij om in te ademen”, onthult Jacky Lafon in Dag Allemaal hoe ze probeert om te gaan met haar angstaanvallen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts