Jacky Lafon: “die man heeft mij heel veel zeer gedaan”

Jacky Lafon noemt haar vorige relatie de ‘zwaarste ontgoocheling’ van haar leven. Die man heeft haar heel veel zeer gedaan. Wat was er aan de hand?

“Om zoveel redenen is die totaal mislukt”, zucht de voormalige Familie-actrice in Dag Allemaal. “Ik zag die man heel graag, maar ja, als het niet meer klikt…” Al was er wel méér aan de hand…

“Ik heb ervoor gevochten en ben in therapie geweest omdat ik er echt in geloofde. Maar het heeft niet mogen zijn. Ik vind het heel jammer dat ik zo gekwetst en belogen en bedrogen ben geweest.” Jacky Lafon besefte dat ze moest ingrijpen…

“Tot ik zei: ‘Nu ben ik weg en ik kom nooit meer terug, hij mag alles hebben.’ Het is ook een financiële kater geweest tot en met”, onthult Jacky Lafon in Dag Allemaal.

“Maar uit respect voor zijn familie ga ik daar niet verder over uitweiden. Ik koester de mooie momenten, maar die man heeft mij heel veel zeer gedaan. Nooit meer, dacht ik”, klinkt het bij Jacky Lafon in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts