Jacky Lafon: “dan keer ik liever níet terug naar Familie”

Jacky Lafon onthult in Story dat een terugkeer naar Familie nog altijd tot de mogelijkheden behoort. Al stelt de actrice wel één duidelijke voorwaarde om terug te keren als Rita Van den Bossche…

“Bij mijn vertrek destijds hebben ze me beloofd dat de deur altijd openstaat”, verduidelijkt Jacky Lafon in Story. “En in het verleden heb ik ook al eens laten weten dat Rita terug naar haar familie wil, maar dat is tot nu toe nog niet gebeurd. Ook al hopen de fans vurig dat ik terugkeer.”

Toch stelt de actrice ook enkele voorwaarden als ze gevraagd zou worden om terug te keren als Rita. En daar horen zelfs enkele inhoudelijke voorwaarden bij…

“Op voorwaarde dat ik niet elke dag op de set moet staan, maar wel voor een iets langere periode”, oppert Jacky Lafon in Story. En ook voor haar verhaallijn heeft de actrice enkele voorwaarden…

“Met een deftige verhaallijn waar vlees aan zit. En ik zou ook niet graag terugkomen om dan te moeten sterven zoals Marie-Rose en Peter. Dat is zo definitief. Dan heb ik liever dat Rita opnieuw op cruise gaat of daar blijft”, verduidelijkt Jacky Lafon in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts