Is dit de nieuwe slechterik in Familie?

Brik Van Dyck maakt sinds kort deel uit van de cast van Familie en de acteur voorspelt nu al dat hij voor gedonderd zal zorgen… Wordt ‘Eddy’ de nieuwe slechterik in Familie?

“Dat zou ik heel graag doen”, geeft de acteur toe in TV Familie. “Ik heb al wel wat schurken gespeeld. Als ze er ergens één nodig hadden, weten ze mij te vinden.” Over zijn rol in Familie kan hij duidelijk zijn…

“Eddy is geen lieverdje. Hij heeft een scheiding achter de rug en is pas vrij uit de gevangenis.” Al probeert hij wel zijn leven weer op de rails te krijgen. Maar lukt dat ook?

“Eddy is een grapjas, maar heeft ook een grote mond. Dat hij alles durft zeggen, brengt hem in de problemen”, licht Brik Van Dyck een tipje van de sluier op over zijn personage in Familie. 

“Eddy zorgt in elk geval voor gedoe en dat is altijd boeiend voor een acteur. Hij is géén grijze muis”, benadrukt Brik Van Dyck in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts