Intens moment voor Thuis-actrice Kadèr Gürbüz: “ik ben in tranen uitgebarsten”

Kadèr Gürbüz praat openhartig over één van haar moeilijkste momenten bij Thuis. “Ik ben in tranen uitgebarsten”, geeft de actrice eerlijk toe…

Toen Monika Van Lierde na 25 jaar zelf besloot uit Thuis te stappen, was dat ook voor haar collega’s een zware klap. De allerlaatste dag van ‘dokter Ann’ op de set van Thuis werd een emotioneel moment…

“Dat was een heel intens moment. Ik vond het heel moeilijk toen ze wegging”, onthult Kadèr Gürbüz in de podcast ‘De Thuisploeg’. En dan wil de actrice daar een opvallend feit aan toevoegen…

“Zij heeft ons eigenlijk meer getroost dan wij haar”, geeft Kadèr Gürbüz toe in de podcast over Thuis. Al probeert de actrice zich op te trekken aan één element…

Haar personage is niet gestorven, dus de kans bestaat dat Monika Van Lierde ooit terugkeert als dokter Ann, spreekt Kadèr Gürbüz haar ‘niet zo stiekeme’ hoop uit in de podcast ‘De Thuisploeg’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts