“Imago van K3 werd zwaar bewaakt”

Karen Damen en William Vaesen gaan opnieuw samenwerken. William Vaesen was de man die Karen lanceerde bij K3 en over die periode doet Karen nu een opvallende onthulling… Komen hier problemen van?

“Ik doe niets tegen mijn zin, alleen wat ik écht graag wil doen. William weet dat”, benadrukt Karen Damen al meteen hoe ze de samenwerking met haar nieuwe manager ziet. Er is één groot verschil met de periode bij K3

“We zijn ook 25 jaar ouder, hé”, benadrukt Karen Damen in Dag Allemaal. Want de voormalige ‘rosse van K3’ geeft toe dat het niet altijd makkelijk samenwerken was met William bij K3

“Vroeger was hij vrij autistisch in het bewaken van het K3-imago – ‘ge moogt dit niet en dat niet’ – maar hij is gekalmeerd”, aldus Karen Damen in Dag Allemaal. Bij K3 ging het er als volgt aan toe…

“Destijds mochten wij een mening hebben, maar uiteindelijk werd die van hem doorgevoerd”, onthult Karen Damen over de beginjaren van K3 voor William Vaesen de meidengroep ‘verkocht’ aan Studio 100. Maar Karen ziet een groot verschil met vroeger…

“Vijfentwintig jaar geleden was hij de baas, nu ik. En hij geeft mij advies. Dát is het grote verschil”, benadrukt Karen Damen in Dag Allemaal dat de rollen nu omgedraaid zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts