Iluna van de Planckaerts gaat uitdaging aan: “heel veel stress”

Iluna is bezig aan haar laatste maanden in het middelbaar en de dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman gaat nadien een stevige uitdaging aan…

“Ik volg momenteel voorbereidingslessen voor het ingangsexamen geneeskunde aan de universiteit in Namen”, vertelt Iluna in Story. En die lessen zijn best wel zwaar…

“Ik heb heel veel stress, want alleen zij met de beste punten mogen de opleiding starten”, klinkt het ongerust bij Iluna. Al probeert Iluna het ook te relativeren…

“Ach, als het niet lukt probeer ik het nog eens of ga ik naar de jazzstudio. Piano spelen en zingen is ook mijn ding. Muziek blijft mijn grote passie en uitlaatklep”, onthult de oudste dochter van Stephanie en Christopher. Eén ding wil Iluna immers benadrukken…

“Ik hoef niet aan mijn eerste keuze vast te hangen”, aldus Iluna in Story. “Maar ik wil geneeskunde proberen om achteraf geen spijt te krijgen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts