“Ik heb Martine Jonckheere vaak zien huilen”

Jacky Lafon is enorm aangedaan door het nieuws over Martine Jonckheere die opnieuw een borst moet laten amputeren nadat er een tumor werd vastgesteld.

“Ocharme, dat ze dit nu ook nog moet meemaken”, zucht Jacky Lafon in Dag Allemaal. “We moeten haar steunen, samen zijn we sterk.” Jacky doet nog een pijnlijke onthulling over haar voormalige collega bij Familie…

“Ik ben er zeker van dat de stress en het verdriet na haar ontslag bij ‘Familie’ er geen goed aan hebben gedaan”, voegt Jacky Lafon er stilletjes aan toe.

“Ik ken Martine. Ze lacht wel veel, maar thuis vloeien de tranen. Ook in haar kleedkamer heb ik haar vaak zien huilen.” Want Jacky Lafon wil één ding toch benadrukken…

“Dríe keer hebben ze haar ontslagen, hé!” benadrukt Jacky Lafon in Dag Allemaal. “Dat heeft haar heel veel pijn gedaan. Op menselijk vlak zijn ze onverantwoord met haar omgegaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts