Iedereen zegt hetzelfde over nieuwe Familie-actrice

Sinds kort speelt Charlotte Sieben mee in ‘Familie’. Eerlijk? Wij zijn op de redactie ook onder de indruk van haar prestaties op de set van ‘Familie’. Wij hebben ons al meermaals afgevraagd waarom deze jongedame zolang onder de radar is gebleven en zij nu pas een rol in de soap krijgt.

Het is trouwens overduidelijk dat wij niet de enigen zijn die fan zijn van Charlotte. “Vind ze liever dan de vorige”, schrijft een kijker. “Zie ze graag bij Familie, ze doet dat super. Heeft ook een mooie stem”, gaat een andere kijker verder.

Reacties als “Was even wennen, maar ze doet het super”, “Ik vind ze heel goed”, “Heel aangenaam, mooi en fris meisje”, “Een toppertje” en “Ze doet dat héél goed” zien we aan de lopende band op de sociale media passeren. Mocht Charlotte die reacties nog niet hebben gezien, ze zou nu zeker en vast aan het blozen zijn. En héél opvallend: niet één negatieve reactie op deze Facebookpagina. Waar gaan we dat schrijven?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts