Ian Thomas doet opvallende bekentenis: “ik wil er uitzien als David Beckham”

Een tattoo laat je wel eens zetten in een impulsieve of zatte bui. Dat zijn ook vaak de tattoos waar je nadien heel erg veel spijt van hebt. En dat is iets wat ook Ian Thomas ondervond. Hij liet een vrouwenhoofd tatoeëren op zijn rechteronderarm en heeft daar nu erg veel spijt van.

In Story legt hij uit waarom. “ De tattoo past gewoon niet meer in zijn geheel. Het vrouwenhoofd is pure zwarte inkt. Zonder schaduw, diepte of kleur. Ik vind dat ook niet meer mooi.”

Daarnaast doet Ian ook een opvallende uitspraak. “Eigenlijk wil ik er net als David Beckham uitzien. Die heeft prachtige full sleeves.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts