Hugo Sigal: “ik was stikkapot”

Hugo Sigal heeft zijn eerste publieke optreden na de dood van Nicole achter de rug. En dat was meteen een heftige dag…

Als directeur Wolfs hoort Hugo tot de vaste cast van #LikeMe en voor de première van het nieuwe seizoen kon ‘directeur Wolfs’ natuurlijk niet ontbreken. Maar het werd meteen een heftige dag…

“We hebben serieus wat bioscoopzalen gedaan en het was telkens weer met dezelfde schwung en ’t zelfde enthousiasme dat ik die aankondigingen deed”, vertelt Hugo Sigal achteraf in Dag Allemaal.

“We hebben dat met de hele ploeg gedaan, ze hebben me gedragen”, klinkt het emotioneel bij Hugo, maar achteraf was hij wel stikkapot… Eén ding benadrukt Hugo…

“Ik was stikkapot, ook al heb ik het heel graag gedaan”, aldus Hugo Sigal in Dag Allemaal. “Omdat ik daar ook niet als Hugo stond, maar als mijn personage, de schooldirecteur van ‘#LikeMe’, Karel Wolfs. Het bleef een beetje een spel tussen mij en mijn leerlingen, dat was het fijne daaraan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts