Hugo Sigal enthousiast: “dit heeft internationale klasse”

Hugo Sigal was vier seizoenen lang te zien als directeur Wolfs in de Ketnet-serie #LikeMe. De laatste opnames voor de serie gebeurden nog met Nicole aan zijn zijde…

Tijdens de première van het laatste seizoen van #LikeMe mocht ‘directeur Wolfs’ niet ontbreken. Het werd het eerste publieke optreden van Hugo na het tragische overlijden van Nicole. En nu komt er ook een einde aan #LikeMe…

“Zeer spijtig vind ik het”, bilkt Hugo Sigal in Dag Allemaal met warme gevoelens terug op de periode van #LikeMe. “Maar ik ben blij dat ik daar vijf jaar deel van heb mogen uitmaken.” Hugo heeft nog een boodschap voor de makers van de immens populaire serie…

“Mocht er een film komen, zo als hier en daar gesuggereerd wordt, dan hoop ik dat ze mij erin schrijven en dan ga ik dat uiteraard doen.” Want over #LikeMe wil Hugo toch nog één iets kwijt…

“Als je de opening van de eerste aflevering van seizoen 4 ziet: ooh, ik was blown away, jawadde! Zo goed! Dit is niet Vlaams of een kinderserieke dat we gemaakt hebben. Dit is een level hoger, dit heeft internationale klasse”, klinkt het enthousiast bij Hugo Sigal in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts