Hoeveel vrienden heeft Gert Verhulst?

Gert Verhulst vertelt in Dag Allemaal dat hij zijn vrienden op één hand kan tellen. En daar is natuurlijk ook één collega-BV bij die we allemaal kennen…

“Ik denk dat ik een vijftal vrienden heb, mensen met wie ik écht close ben. En James is daar één van. Absoluut”, benadrukt Gert Verhulst over zijn vriendschap met James Cooke in Dag Allemaal. En dan volgde er al snel een opvallend voorstel…

Gert Verhulst zag in James Cooke ook meteen de ultieme sidekick voor ‘Gert Late Night’. Want over die sidekick had Gert al meteen een duidelijke mening…

“Als ik dit zou moeten doen met iemand die ik alleen als een collega zie… Na drie dagen spring ik in het water. Dat gáát gewoon niet”, klonk het toen bij Gert Verhulst. En later zouden er nog méér samenwerking volgen…

“In 2021 volgde na ‘Gert Late Night’ dan ‘De Cooke & Verhulst Show’. En binnenkort staan mentor en leerling dus samen in de ‘Zomerrevue’”, lezen we in TV Familie. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts