Hilde Van Wesepoel reageert op gerucht over Familie

Keert Hilde Van Wesepoel terug als ‘Linda’ in Familie. De actrice reageert nu zelf op de geruchten…

Hilde Van Wesepoel kroop 17 jaar lang in de huid van Linda in Familie. Onlangs dook het gerucht op dat Linda wel eens zou kunnen terugkeren. De actrice reageert nu zelf…

“Mijn ontslag dateert inmiddels van 2016, hé. ‘Familie’ is een afgesloten hoofdstuk”, vertelt Hilde Van Wesepoel in Primo. Al wil ze één ding duidelijk maken…

Mochten de makers van Familie haar bellen, dan staat ze zeker open voor een terugkeer, maar de actrice geeft de kijkers weinig hoop…

“Ik sluit dat zeker niet uit, maar acht die kans eerder klein. De makers van ‘Familie’ trekken tegenwoordig duidelijk de kaart van de verjonging. Maar mocht het gebeuren, zou ik het absoluut zien zitten”, klinkt het bij Hilde Van Wesepoel in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts