Heeft Thuis-actrice Tine Priem een tweelingzus?

Iedereen moest even twee keer met de ogen  knipperen toen Tine Priem en Yentl Keuppens op de première van ‘Robin Hood & ik’ verschenen. Het leek wel alsof de twee tweelingzussen waren van elkaar.

Zonder dat ze het van elkaar wisten (of misschien net wel) verschenen Yentl en Tine in dezelfde outfit op de première. “‘Het is grappig, maar dat betekent dat we allebei een goede smaak hebben”, lacht Yentl in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts