Heeft Aaron Blommaert spijt van deelname aan The Voice?

Aaron Blommaert was amper dertien jaar toen hij deelnam aan The Voice Kids. In Story lijkt de Familie-acteur spijt te hebben van die deelname…

Aaron Blommaert noemt het een ‘heel leerrijke ervaring’ en natuurlijk hielp het hem ook bij zijn werk voor The Voice van Vlaanderen waar hij gesprekjes deed met de kandidaten. Aaron had één groot voordeel…

“Ik weet nu ook hoe de kandidaten zich voelen”, vertelt Aaron in Story. “Maar ik denk niet dat ik opnieuw zou deelnemen.” En daar heeft de zingende acteur een duidelijke reden voor…

“Ik vond dat best wel heftig. Als je in je puberjaren zit, stel je je zelfbeeld misschien wat meer in vraag en in zo’n wedstrijd zit je je constant te vergelijken met de anderen.” En dan voegt Aaron Blommaert er nog één duidelijke reden aan toe in het weekblad…

“En dan word je nog eens beoordeeld door professionele mensen.” Maar Aaron Blommaert geeft toe dat hij het zelf gewoon zo ontzettend hard wilde als kind: “Als kind vroeg ik voortdurend aan mijn ouders: hoe geraak ik op tv?” onthult Aaron in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts