Hebben jullie Andy Peelman herkend in Familie?

Andy Peelman brak volledig door dankzij ‘De Buurtpolitie’, maar ook voordien was Andy al op televisie te zien. Alleen zal je hem toen misschien niet herkend hebben…

Voor hij bij De Buurtpolitie begon had Andy Peelman al kleine figurantenrolletjes op televisie.

“Eens door het scherm lopen bij ‘Thuis’, een plateau drank serveren bij ‘Familie’, dat soort dingen”, verduidelijkt Andy Peelman in Het Laatste Nieuws. Uiteindelijk veranderde één auditie alles…

“Toevallig zag ik op dat moment een oproep voor een nieuwe reeks op VTM en ik ben auditie gaan doen.” Al moet Andy Peelman toegeven dat hij géén idee had waar de serie over zou gaan. Al zou die auditie zijn leven volledig omgooien…

“Ik had geen idéé waar het over ging, maar het bleek dus ‘De buurtpolitie’ te zijn en ik werd geselecteerd. Dat heeft mij op een sneltrein gezet die sindsdien niet meer is gestopt”, onthult Andy Peelman in Het Laatste Nieuws hoe het allemaal voor hem begon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts