Hanne van K3 maakt zich zorgen om kleine Julien: “niet op mijn gemak”

Hanne Verbruggen maakt weer voltijds deel uit van K3. Nu ze uit zwangerschapsverlof is teruggekeerd aan de zijde van Marthe en Julia heeft dat echter grote gevolgen voor haar zoontje Julien…

Hoe was het om Julien voor de eerste keer achter te laten bij de kinderopvang? “Tegen alle verwachtingen in is dat heel goed meegevallen”, klinkt het enthousiast bij Hanne van K3 in Dag Allemaal.

“Veel mensen zeiden: ‘Ge gaat wenen’, maar dat is niet gebeurd”, aldus Hanne die benadrukt dat ze ook een hele leuke crèche hebben gevonden voor Julien. “Julien is een paar keer mogen gaan ‘testen’ en dat stelde me gerust. Ik weet dat hij daar in goede handen is.” Al maakt Hanne zich toch soms zorgen…

“Als hij een slechte dag heeft, ben ik toch niet op m’n gemak,” geeft Hanne van K3 toe in Dag Allemaal. Maar Julien meenemen ‘naar het werk’ is geen optie. Al trekt Hanne wel een duidelijke grens…

“Als ik nu thuiskom, ben ik helemaal blij er voor hem te zijn en alles voor hem te doen. Julien is dan mijn prioriteit, al mijn aandacht en liefde gaan naar hem, en dat geeft me energie. Mama zijn is echt heel fijn”, klinkt het vertederend mooi bij Hanne Verbruggen in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts