Hanne van K3 heeft groot nieuws

Hanne Verbruggen, die we allemaal kennen als ‘de rosse van K3’ heeft groot nieuws. Zij en haar vriend Jorn verwachten in december 2022 hun allereerste kindje.

Hanne maakte het nieuws bekend met een leuk berichtje op Instagram. “Adventure is out there! Hope you’re ready, little one!”

Zij en haar vriend Jorn Sarens trouwden twee jaar geleden en zijn nu dus klaar voor hun volgende grote avontuur samen. Baby Sarens wordt verwacht in december 2022.

Proficiat Hanne en Jorn!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts