Hanne van K3 beseft hoe moeilijk het wordt: “toen brak mijn hart”

Hanne van K3 had kinderen krijgen altijd voor zich uitgeschoven, maar sinds ze het ja-woord gaf aan Jorn is dat veranderd. Al beseft Hanne hoe moeilijk het wordt…

“Sinds ik getrouwd ben met Jorn voelde het zo vanzelfsprekend om aan een kindje te beginnen”, vertelt Hanne Verbruggen in Dag Allemaal. “Terwijl ik lang heb gedacht dat een kind opvoeden en een K3’tje zijn niet te combineren was.” Maar dat gevoel veranderde…

“Maar dat is helemaal weggeëbd. Ik dacht: ‘Als ik dat wil, krijg ik dat gebolwerkt.’ Daarmee zeg ik niet dat het makkelijk wordt, hé.” Want één belangrijke les heeft Hanne al geleerd…

Kristel Verbeke heeft de meisjes altijd met raad en daad bijgestaan en van Kristel leerde Hanne een onthutsende les…

“Wanneer we na een optreden samen in de auto zaten, belde ze met haar dochtertjes. Die vroegen wanneer hun mama thuis was, waarop Kristel zei: ‘Over een halfuurtje. Dan zal jij slapen, maar ik kom je een dikke kus geven.’” Hanne onthult in Dag Allemaal hoe ze op deze situatie reageerde…

“Dan brak mijn hart”, geeft Hanne van K3 toe in het weekblad. “Omdat ik besefte dat het moeilijk moet zijn om er niet te zijn voor je kind op die kleine momentjes als het je nodig heeft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts