Hanne Decoutere: ‘Alles liep mis in Het Journaal’

Op televisie krijgen we vaak alleen maar de mooie kant te zien. Maar het kan ook grondig misgaan, en dat kan ook Hanne Decoutere, nieuwsanker bij VRT beamen.

In Het Nieuwsblad vertelt Hanne over die bewuste uitzending van ‘Het Journaal’. “Onlangs nog liep in een uitzending van ‘Het Journaal’ álles mis: dan lijkt een minuut wel een uur te duren. Mijn trucje om dan stress en angst de baas te kunnen: terugdenken aan een eerder vréselijk stressmoment. Dan weet ik weer: Toen kwam het goed, nu zal het ook wel lukken. Toen ik moest performen voor Hanne danst voelde ik een enorme druk. Nu denk ik: Als ik dát kon, dan komt het nu ook wel goed.”

We zijn er zeker van Hanne, dat heel wat mensen het niet hebben opgemerkt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts