Gunther Levi maakt comeback: “dat heb ik ontzettend hard gemist”

Gunther Levi werd dan wel ontslagen bij Familie waar zijn personage Peter Van den Bossche een pijnlijke dood stierf, maar dat wil niet zeggen dat de acteur bij de pakken blijft zitten. Integendeel!

Zo is Gunther Levi maar wat blij dat hij eindelijk weer kan optreden met De Romeo’s, en daar hoort natuurlijk een nieuwe single bij. En daar doet de zingende acteur een opvallende uitspraak over…

“Met De Romeo’s hebben we een nieuwe single uit: Echte Vrienden”, vertelt Gunther Levi in Story. “Het nummer gaat niet alleen over ons, maar ook over het warme gevoel van vriendschap.” De zanger wil er nog één ding aan toevoegen…

“Het kameraadschappelijk samenkomen van mensen, dat hebben wij en velen met ons ontzettend hard gemist”, aldus Gunther Levi in Story.

“Echte Vrienden is pure feelgood, tijdens optredens wordt het al luidkeels meegezongen”, klinkt het enthousiast bij Gunther Levi.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts