Gunther Levi blij met ontslag uit Familie: “kwam goed uit”

De Familie-kijkers waren in alle staten toen Gunther Levi ontslagen werd uit Familie. Familie zónder Peter Van den Bossche? Dat kón niet! Maar de acteur doet nu een verrassende uitspraak…

“Ik durf het bijna niet te zeggen, maar doordat het zo druk is, komt dat ontslag me eigenlijk goed uit”, doet Gunther Levi een onverwachte uitspraak in TV Familie.

“Ik zei het laatst nog tegen mijn vrouw: ik weet niet hoe ik het anders allemaal had moeten bolwerken.” Al wil de acteur één ding benadrukken.

“Maar tuurlijk vind ik het jammer. Ik heb Familie héél graag gedaan, met hart en ziel.” Maar Gunther Levi geeft toe dat hij allesbehalve met slaande deuren is vertrokken.

“Ik ben écht nooit kwaad geweest, hoor”, benadrukt Gunther Levi in TV Familie. “Ik heb liefst 23 jaar Peter Van den Bossche mogen spelen. Weinig acteurs hebben zo’n lange periode een fulltime job. Door die rol zijn voor mij ook heel wat deuren opengegaan”, beseft de zanger van De Romeo’s.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts