Goele De Raedt valt flauw na optreden: “toen sloeg de paniek toe”

Als acteur of actrice moet je vaak alle kansen grijpen die zich voordoen. De rollen liggen niet dik uitgestrooid en er zijn heel wat mensen die graag een rol zouden te pakken krijgen in een musical of serie.  Goele De Raedt kreeg de voorbije jaren veel mooie kansen aangeboden, waaronder zelfs een rol in Duitsland. En dat was niet altijd zo eenvoudig voor de actrice.

“Ik kreeg van de één op de andere dag last van podiumangst. Ik was ontzettend hard aan het werken, in Duitsland en mijn kind was nog een peuter. Zowel op mijn job als wat mijn moederrol betreft, was ik aan het ploeteren. Zwaar, maar het lukte wel. Tot iemand e opmerking maakte ‘Goele, wanneer gaat het bij een voorstelling van jou eens slecht gaan?”

Dat was een opmerking die hard aan kwam bij Goele. “In plaats van dat als een compliment op te pakken, sloeg de paniek toe. Inderdaad, wanneer? De volgende show flitste die zin door mijn hoofd. Ik heb mijn song nog gezongen, maar toen ik de scène verliet, ben ik flauwgevallen. Ik wilde ermee stoppen, maar mijn regisseur heeft me nog overtuigd om – mits psychologische begeleiding – nog drie maanden de productie uit te doen”, zegt Goele in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts