Goedele Liekens: “zelfs mijn medicatie werd gestolen”

Goedele Liekens werd tijdens een vakantie naar Oostenrijk het slachtoffer van een drieste overval…

Op weg naar de luchthaven werd ze overvallen door twee mannen die haar auto leeghaalden toen Goedele even iets in de winkel haalde… Goedele greep in…

“Toen heb ik iets gedaan waarvan ik altijd tegen mijn dochters zeg dat ze dat nooit mogen doen”, lezen we in Dag Allemaal…

“Ik ben beginnen te roepen en heb mij verweerd. Dat was niet zo verstandig, voor hetzelfde geld hadden die overvallers geweld gebruikt of een mes bovengehaald”, klinkt het bij Goedele Liekens in Dag Allemaal. De overvallers gingen driest te werk…

De overvallers gingen uiteindelijk met Goedeles koffer aan de haal en daar zat álles in voor haar skivakantie: zelfs haar medicatie tegen kan-ker was ze kwijt. “Ik had zelfs geen onderbroek meer”, aldus Goedele Liekens in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts