Gloria Monserez: “Hij is de liefste jongen die ik ken”

Het gaat hard voor Gloria Monserez. Ze is te zien als kandidate bij ‘De Slimste Mens Ter Wereld’, is gezicht van ‘De Warmste Week’, de nieuwe Sensoacampagne, is bovendien ook nog eens Ketnetwrapper en is volgend jaar te zien in de allerlaatste ‘Ketnet Musical’. Daar speelt ze samen met Sean Dhondt.

Sean kwam een jaar geleden niet zo positief in het nieuws door de affaire rond de naaktfoto’s en het personage ‘Eveline’. Ondertussen ligt dat al een jaar achter ons en is Sean dus binnenkort te zien samen met Gloria in ‘Ketnet Musical’

“Ik vind Sean een fantastische jongen, het is echt heel fijn om met hem samen te werken. Hij is de liefste persoon die ik ooit in dit wereldje heb ontmoet. En iedereen heeft wel eens dingen gedaan waarvan je zegt: ‘Het had misschien niet op die manier gemoeten’, toch?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts