Gio Kemper beschaamd: “ze vragen nog steeds mijn identiteitskaart”

Later deze maand wordt zanger en acteur Gio Kemper dertig. Een mijlpaal in het leven van Kemper. Al voelt hij zich nog lang geen dertig. “In mijn hoofd ben ik nog steeds een jongetje van zestien”, lacht Gio in Story.

“Mensen schatten me vaak ook een pak jonger in. Soms, als ik in de supermarkt alcohol ga kopen, vraagt de caissière naar mijn identiteitskaart, om zeker te zijn dat ik wel ouder ben dan 16. Als ze dan zien dat ik bijna dertig word, voel ik een soort van schaamte bij hen. Maar ik kan er wel om lachen.”

Je zou kunnen denken dat het snorretje en baard bij Kemper blijven staan om er wat ouder uit te zien, maar dat ontkracht Gio meteen. “Dat heeft eerder met luiheid te maken. Mijn lief vindt het alvast leuk, ze vindt me er volwassener uitzien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts