Gert Verhulst: “waarom zou ik dát doen?”

Gert Verhulst is 53 jaar en dat betekent volgens hem dat hij over de helft van zijn leven zit. Iets waar hij niet teveel bij probeert stil te staan en waar hij zo weinig mogelijk aan probeert te denken.  Hij probeert dan ook zoveel mogelijk in het ‘nu’ te leven.

“Pluk de dag en stel niet te veel dingen uit die je nog wil doen, want misschien is er geen later. Ik had nog kunnen wachten met een huis te kopen in Saint-Tropez. Maar waarom zou ik dat doen? Stel dat ik een jaar na mijn pensioen doodval!”, aldus Gert in Story.

Gert kijkt niet uit naar de dood, maar beseft dat zijn dag er ooit zal aankomen. Door de dood van Annie ( de kokkin bij ‘Gert Late Night’) en zijn vader beseft Gert maar al te goed dat hij zoveel mogelijk van het leven moet genieten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts