Gert Verhulst ontkent vriendschap met Bart De Wever: “wij horen elkaar niet vaak”

Gert Verhulst laat Antwerps burgemeester Bart De Wever graag opdraven in zijn programma’s en de NVA-politicus durft ook wel eens een opvallende uitspraak doen in de talkshows van de Studio 100-baas. Toch ontkent Gert Verhulst in De Morgen dat de twee vrienden zijn…

“Nee. Wij kunnen het goed met elkaar vinden, we hebben dezelfde sarcastische en cynische humor. Dus er is wel een klik. Maar wij horen elkaar niet vaak”, vertelt Gert Verhulst over zijn ‘band’ met Bart De Wever.

“De laatste keer dat ik hem een berichtje stuurde, was toen Annie, die altijd kookte op de boot, ziek was. Toen vroeg ik hem of hij haar een berichtje wilde sturen. Dat deed hij meteen. Annie was een grote fan van hem. En toen ze stierf, was Bart ook van de kaart”, onthult Gert Verhulst in De Morgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts