Gert Verhulst: “Ik kom dichter bij mijn einde”

Heel wat mensen hebben het moeilijk met ouder worden. Daar heeft Gert Verhulst geen last van en hij geniet er met volle teugen van. “Mijn leven wordt elke dag beter. De kwaliteit ervan is zelfs nog nooit zo goed geweest”, luidt het bij Gert in Story.

Gert vond een betere balans tussen zijn werk en privéleven en heeft nu meer de kans om van het leven te genieten. “Vroeger heb ik heel hard gewerkt, waardoor ik wellicht te weinig genoten heb. Nu doe ik alleen nog maar dingen die ik graag doe, de rest geef ik uit handen. Ook mijn gezin vaart daar wel bij.”

Gert beseft dat hij met zijn 53 jaar over de helft zit van zijn leven. Iets wat hij een minder leuke gedachte vindt, maar waar hij niet teveel bij wil stilstaan. “Als tegenwicht probeer ik in het nu te leven. Pluk de dag en stel niet te veel dingen uit die je nog wil doen, want misschien is er geen later. Ik had nog kunnen wachten met een huis te kopen in Saint-Tropez. Maar waarom zou ik dat doen? Stel dat ik een jaar na mijn pensioen doodval!”, aldus Gert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts