Gert Verhulst en James Cooke hebben slecht nieuws

Het was al een tijdje geweten dat het derde seizoen van ‘De Cooke & Verhulst Show’ het laatste seizoen zou zijn. Heel wat mensen vinden dat jammer, al hopen heel wat kijkers dat Gert en James terug naar de Evannah trekken voor ‘Gert Late Night’, maar die kans lijkt ons bijzonder klein te zijn. De opnames van een week ‘Gert Late Night’ zijn te zwaar en te arbeidsintensief. Gert en James zijn tijdens die weken bijna 24 uur op 24 met dat programma bezig, terwijl zij voor ‘De Cooke & Verhulst Show’ amper een uur of acht per dag bezig zijn.

Pas rond 16 uur rijden James en Gert richting De Zuiderkroon in Antwerpen voor een doorloop en voor de uitzending die later op de avond live op tv komt.

De fans hebben nog even, want het slechte nieuws is dat het derde seizoen al over de helft is. Nog twee weken en het doel valt definitief over de talkshow van James Cooke en Gert Verhulst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts