Geen huwelijk voor Dina Tersago?

Dina Tersago pakt in Story uit met verrassend nieuws. Bergt ze haar droom om te trouwen definitief op?

Dina Tersago houdt nog steeds contact met heel wat ex-deelnemers van Boer Zkt. Vrouw. “Ik vind het plezant als ze me op de hoogte houden, want je hebt toch een grote rol gespeeld in hun leven”, geeft Dina toe in Story.

“Onlangs was ik zelfs uitgenodigd op de trouw van Bart en Céline. Dat vond ik een hele eer.” Maar wil Dina stilaan niet zélf in het huwelijksbootje stappen?

“Toen ik achttien was, was dat een meisjesdroom. Nu is dat geen must meer, al weet je nooit wat de toekomst brengt”, laat Dina Tersago haar opties open in Story. Al heeft ze één boodschap voor partner Wim…

“Ik zit er alleszins niet op te wachten. Onze kinderen zijn de mooiste bekroning van onze liefde”, benadrukt Dina Tersago in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts