Garry uit Boer Zkt Vrouw: “ik was daar te beschaamd voor”

Eerst wel, dan weer niet en toen tóch… Het verhaal van Garry en Els uit Boer Zkt. Vrouw leek wel het schoolvoorbeeld van een knipperlichtrelatie. Maar uiteindelijk leek het koppel toch niet voor elkaar gemaakt…

“Els was nog niet toe aan een nieuw hoofdstuk in haar leven”, onthult Garry in Dag Allemaal. De boer geeft toe dat hij ondertussen al een nieuwe vriendin heeft…

Garry stelde Ellen al voor aan zijn moeder. Maar Garry blikt met een positief gevoel terug op zijn avontuur in Boer Zkt Vrouw én op zijn relatie met Els.

“Ik neem Els niks kwalijk”, benadrukt Garry in Dag Allemaal. Dankzij het programma leerde Garry opnieuw zijn hart openstellen. “Ik heb mijn zelfvertrouwen terug, ik durf weer onder de mensen te komen en anderen aan te spreken. Dat is een wereld van verschil.”

“Nu ga ik in het weekend weer een pintje drinken en plezier maken. Dat was allemaal weg, dat durfde ik niet meer nadat mijn vrouw bij mij was weggegaan… Ik was daar te beschaamd voor”, onthult Garry in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts