Frans Bauer zet moeder in de bloemetjes

In de provincie Antwerpen is het vandaag Moederdag, in de rest van het land vieren ze dat enkel en alleen tijdens de maand mei. De Nederlandse zanger Frans Bauer grijpt vandaag ook de kans om zijn moeder in de bloemetjes te zetten. Neen, het is ook geen Moederdag bij onze noorderburen, Frans heeft echter een bijzonder goede reden om zijn mama te eren: zij is vandaag namelijk jarig.

Frans Bauer is een echte familieman, zijn gezin en de rest van de familie is heilig voor hem. Frans dolt graag, maar zeg niets slecht over zijn familie of je hebt met hem te doen. 

En dat is zeker het geval voor zijn moeder, de vrouw die hem op de wereld zette en hem – samen met zijn ondertussen overleden vader – heel wat levenslessen gaf. Frans Bauer staat vandaag stil bij zijn mama en dat heeft alles met haar 75ste verjaardag te maken. Op Instagram schrijft de zanger uit Fijnaart dat zijn mama 75 lentes jong is en laat Frans alvast champagne én taart aanrukken.

Gelukkige verjaardag, mevrouw Bauer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts