Frank Van Erum ongerust na negatieve test: “ik vreesde dat er iets ernstig mis was”

Acteur Frank Van Erum had groot nieuws te melden. Op Instagram liet hij weten dat hij voor de vierde keer papa zou worden. Van Erum had al twee dochters uit een vorige relatie en heeft ook één dochter met zijn huidige vrouw Valérie. Dat er nu nog een vierde kindje bijkomt, wordt door iedereen positief onthaald.

Valérie en Frank ontdekten via een zwangerschapstest dat ze terug zwanger waren. “Valérie was al een tijdje overtijd, maar de eerste test bleek negatief te zijn. Datzelfde resultaat kregen we te horen na een bloedtest. De gynaecoloog zei nog eens dat we niet zwanger waren”, doet Frank zijn verhaal in Primo.

Een harde klap voor Frank en Valérie want de twee waren al een tijdje aan het proberen voor nog een kindje. “Ik was niet alleen erg blij dat Valérie bij de derde test toch zwanger bleek te zijn, maar ook dat er niets anders, ernstig aan de hand was waarom ze overtijd kon zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts