Frank Duboccage onthult geheimpje: “daar houden we als weerman rekening mee”

Frank Duboccage is al bijna vijftien jaar lang aan de slag als weerman bij VTM en zelfs nog eens vijf jaar langer bij Qmusic en Joe. Hij probeert elke dag het weer te voorspellen en ons hopelijk elke keer goed nieuws te brengen. Maar dat is natuurlijk niet altijd even simpel.

“Dat het weer voor het weekend belangrijker is dan voor pakweg een blauwe maandagochtend is logisch. Daarom ook dat mijn collega’s en ik hier rekening mee houden tijdens onze weerpraatjes. Maar ‘Het Weer’ is vanzelfsprekend niet altijd een goednieuwsshow”, vertelt hij in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts