Francesco Planckaert bezorgd om dochter Noa: “ze was ongelukkig”

Francesco Planckaert geeft toe dat hij zich zorgen maakte om zijn dochter Noa. Een bezorgde papa besefte dat hij moest ingrijpen…

Noa zit ondertussen op een kunstschool waar ze goede punten haalt en weer opleefde. Francesco en Magali beseften dat ze moesten ingrijpen bij hun dochter…

“Ik voelde dat Noa zoiets moest gaan doen. Ze was zichtbaar niet meer gelukkig op school”, onthult Francesco Planckaert in Dag Allemaal.

“Haar punten waren nog goed, maar Noa speelt graag gitaar, schrijft liedjes… Maar ineens zag ik dat ze dat niet meer deed. Het vuur was verdwenen, maar dat is weer helemaal terug”, aldus Francesco die zichzelf herkent in zijn kinderen.

“Helemaal. Ze zijn open, hebben veel vrienden, spelen muziek”, aldus Francesco Planckaert in Dag Allemaal. Al zijn Devon, Noa en Yukka ook een stuk rustiger dan hun papa. Iets wat ze van mama Magali hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts