Frances Lefebure in tranen: “ik was amper 14 jaar…”

Frances Lefebure was amper veertien jaar toen er bij haar mama voor het eerst kanker werd vastgesteld…

“Heel het proces heeft twee à drie jaar geduurd. Ik kan dat totaal niet meer chronologisch navertellen”, lezen we in TV Familie. Frances omschrijft het als volgt…

“Dat is een waas voor mij. Het is als een grote zak met blokken waar je mee kunt schudden. Maar ik zou de blokken niet meer in de juiste volgorde kunnen leggen.” Met deze gedachte probeert Frances de dood van haar mama een plaats te geven…

“Ik probeer zoveel mogelijk te denken: mama heeft haar leven gehad, dat was veel te kort, maar ik hoop dat ze er zoveel mogelijk heeft uitgehaald”, lezen we in TV Familie een uitspraak van Frances Lefebure.

“Mama was – zeker toen ze ziek was, maar voordien ook – met van alles bezig en op zoek naar van alles”, verduidelijkt Frances Lefebure in TV Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts