Flater van koningin Mathilde?

Koningin Mathilde haalde plots de internationale pers na een receptie in het paleis. Beging Mathilde een flater?

Zowel de Britse, Spaanse als Duitse pers bespreken de ‘flater’ van koningin Mathilde. Al klinkt er ook een heel ander geluid. Waar draait het allemaal om?

Mathilde koos voor een opvallende jurk die roze en rood combineerde. En dat is sinds mensenheugenis een kleurencombinatie die gemeden moet worden. Maar niet iedereen is het erover eens dat de koningin een flater beging…

“Deze combinatie van kleuren, een contrast tussen roze en rood, is altijd ingewikkeld. Er zijn mensen die van deze mix houden, maar er zijn ook mensen die vinden dat rood en roze niet combineerbaar zijn. Veel fashionista’s zijn van mening dat dit tot het verleden behoort”, publiceert Het Laatste Nieuws een stukje uit het Spaanse dagblad ‘El Confidencial’. En dan lijkt de algemene teneur toch positief…

Mathilde wordt geprezen om haar ‘gewaagde’ keuze. Misschien vinden klassiek ingestelde mensen dit nog een foute combinatie, maar wie de moderne trends volgt is zeker een andere mening toegedaan. En koningin bewijst dat die laatste strekking voor de volle 100% gelijk heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts