Femke Verschueren leeft in angst: “ik durf me niet te douchen”

Femke Verschueren kennen we allemaal van haar rol in ‘Lisa’ en natuurlijk van haar vroegere deelname aan Junior Eurosong. Femke draagt echter een duister verleden met zich mee…

Als zevenjarig meisje was Femke getuige van een gewapende overval. De angsten die ze toen opliep, kon ze nog steeds niet volledig verwerken…

“Het voorval achtervolgt me nog steeds, want ik ga vandaag nog altijd naar een psycholoog voor mijn angsten”, getuigt Femke Verschueren in TV Familie. Haar nummer ‘Nacht’ gaat over haar angstaanvallen. Ook nu nog blijven die haar leven beheersen…

“Ik heb het nog altijd moeilijk om alleen thuis te zijn”, geeft Femke Verschueren toe in TV Familie.

“Ik heb dan schrik dat er iemand het huis binnendringt, me aanvalt en ik me niet kan verdedigen. Ik durf me niet te douchen wanneer ik alleen thuis ben”, onthult Femke Verschueren hoe groot de impact nog steeds is op haar leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts