Fans van Thuis speculeren: ‘deze acteur gaat eruit’

Een opvallend bericht in de Thuis-groep: verschillende fans vermoeden dat Pol Goossen, de acteur die al jaren de rol van Frank Bomans speelt, de soap gaat verlaten.

“De acteurs Pol Goossen en Daan Hugaert worden beide dit jaar 73; die gevorderde leeftijd hebben ze heel lang kunnen verbergen.”

“Maar vooral bij Frank valt het me de laatste tijd op dat de stralende en energieke opa Frank uit de generiek ver te zoeken is, Frank oogt oud en vermoeid. Eddy wordt er daarentegen a.h.w. steeds jonger op”, schrijft Peter op Facebook.

Maar daar blijft het niet bij. “Ooit zullen ze uit Thuis verdwijnen, maar ik heb zo een subjectief gevoel dat het voor acteur Frank meer dan genoeg geweest is en dat hij het einde van zijn rol gevraagd heeft”, besluit Peter.

De kijkers van ‘Thuis’ hopen uiteraard dat dit inderdaad speculatie is en dat Frank nog een tijdje in de soap zal meedraaien. Pol Goossen is er namelijk van in het begin bij, de mensen zien het niet zitten om hem te zien vertrekken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Related Posts