Fans kritisch over Familie: ‘vind dat irritant’

Sinds kort hoor je weer meer muziek in ‘Familie’. Blijkbaar vonden de makers van de soap het interessant om wat dode momenten op te vullen met een streepje muziek van vroeger. Alleen, niet alle kijkers weten die nieuwigheid te appreciëren.

“Ben ik de enige die de achtergrond muziek irritant vind als ze aan het praten zijn?”, vraagt Lindsy zich af. En neen, zij is niet de enige. “Ik heb dat ook”, reageert Nika. Hugo heeft ook zijn mening klaar en die is kort maar krachtig: “Enorm storend en veel te luid”, laat hij weten.

Ook Greta heeft haar mening snel klaar. “Enorm veel last van !! Waarom moet dat nu ? Hopelijk lezen ze dit en wordt er iets aan gedaan !!! A U B !!”, smeekt zij op de sociale media.

Sommige mensen hebben dan ook besloten om het geluid stil te zetten en de ondertiteling te gebruiken.

Maar er zijn ook mensen die de muziek wél goed vinden. “Ik heb er geen probleem mee hoor”, schrijft Kim. En ook Rudy heeft er geen last van, hij omschrijft de muziek zelfs als leuk.

En ook Vera is van mening dat de meeste liedjes echt wel mooi zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts