Familiefan: ‘Ik ben het kotsbeu’

Op de sociale media is heel wat heisa ontstaan over een bericht van een fan van ‘Familie’.

“Ik vind Sandrine André een mooie vrouw, topactrice, mooie kleding, goede rol enz.. Maar ben ik de enigste die haar kapsel kotsbeu is? Dat is al jaren dezelfde kleur en dezelfde lengte en daarbovenop, nooit een staartje in haar haar, nooit een speldje, nooit een diadeem, nooit half opgestoken, nooit niets. Zo saai!”, schrijft de fan.

Enkele fans reageren geprikkeld op het bericht, want de meeste mensen vinden het kapsel van Véronique perfect bij haar passen. “Veronique is een klasse dame en zie ik niet met staartjes of diadeem rondlopen past totaal niet bij haar, ze is heel mooi zo”, benadrukt een trouwe kijkster van ‘Familie’.

“Ik ben haar al vaak tegengekomen in de Colruyt in Stabroek. Waar ze ook woont. Een fantastische dame en altijd heel vriendelijk”, benadrukt een fan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz365.be

Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Related Posts